Junx Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Witam. Jakiś czas temu zastanawiałem się nad tematem, w którym by się znajdowały modele broni które pasują do CS i CoP, od pistoletów przez karabinki [sMG], kończąc na karabinach na przykładzie podam jakby to miało wyglądać: SMG: Bizon PSO by XXX Download: http://pl.rghost.net/48333008 Coś takiego będziecie chcieli? Modeli broni, które będą w temacie będę miał na dysku, więc w przypadku "zdechłych" linków bym dał nowe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Chcę taki temat bo na rosyjskich stronach nic nierozmiem :) Masz link może do takiego karabinka pod Shoc http://img13.imageshack.us/img13/2929/200000o.th.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 14, 2013 Author Report Share Posted September 14, 2013 Ok, zrobię "kawałek" tematu na bronie z SoC'a. ///Akacz z m203 jeśli to ten :Phttp://www.dropbox.pl/file.php?name=5505F2AFF4525A06AC58D32B5C539CB5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 (edited) Już sprawdzam. EDIT: Jest jeden problemik trzeba wrzucić folder config gdyż jest mi potrzebny.Ale dziękuję za pomoc. Modele się przydadzą do moda. Edited September 14, 2013 by Sztaker_PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Czyli w tym temacie wstawiamy modele broni do Stalkera CN i ZP ? Karabin: Tactical AUG Rg-78 by XXX+ moja mała edycja pliku .ltx Download: http://www55.zippyshare.com/v/57519108/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 @ qwert: Tak, ale wszystko w jednym poście, aby nie szukać danego modelu w 5412435 stronach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Czyli każdy może dodawać modele, które gdzieś znalazł, a potem ty dodajesz je do 1 postu ? Sorry za zaśmiecanie tematu, ale po prostu nie zrozumiałem tematu, więc pytam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Czyli każdy może dodawać modele, które gdzieś znalazł, a potem ty dodajesz je do 1 postu ? Można dodawać jak ktoś będzie chciał. Ja na stronie http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=8297 mam 13 stron z modelami, ale chce je dać w 1 poście, chce coś takiego zrobić jak encyklopedia podzielona na dane działy to tu a tamto tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Ja to mam od pewnego czasu inny koncept, a mianowicie...wydzielić Warsztat Modera jako osobne forum i tam wstawiać takie rzeczy w osobnych tematach. Jeżeli takie forum byłoby potrzebne to mówcie.Można utworzyć działy...Materiały dla SoC ...COP..CS. @Junx i @The Emperor możecie być opiekunami takiego forum i kombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Dobry pomysł, ja jestem ZA :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Niepogniewam się jeśli będę się opiekować działem Materiały dla Soc. Mogę pomagać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Dobrze ..zaraz wyczarujemy nowe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Pomysł jest bardzo dobry z 2 powodów:po pierwsze - wszystkie modele zebrane w jednym miejscu.po drugie - kiedyś rozgorzała dyskusja o dodawaniu długich opisów broni, w odpowiednim dziale można będzie umieszczać opisy broni zgodne z rysem historycznym - tworząc swoistą bazę danych dla potrzeb modyfikacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 16, 2013 Author Report Share Posted September 16, 2013 Zmieniłem tytuł tematu, aby nie zakładać specjalnie nowego. Mam dostęp do różnych fixów i mini modów, w dziale z modami szkoda będzie zaśmiecać miejsce ów mini modami i fixami i tak sobie myślę, czy ów w/w modów i fixów nie dać do warsztatu modera do materiałów z konkretnej części. Co o tym sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Dodać, ale z opisami instalacji i listą modów do jakich pasują (jeżeli takie dane są). Jeżeli ingerują w spolszczenia, a wiesz o tym to również trzeba to napisać. załóż jeden temat np....minimody do CoP i tam można wstawić wszystkie itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 17, 2013 Author Report Share Posted September 17, 2013 @ Malakas: Dobrze, zrobię jeden temat z mini-modami i fixami, aby nie "rozdzielać" pokrewnych tematów od siebie :) Dodam mały opis dla każdego fixa i mini moda oraz z jakimi ów fix, mod będzie można łączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts