LVutner Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Karabin snajperski Walther WA2000. Autor: Shadows, Death Jest to karabin w układzie bullpop (bezkolbowym) Dane techniczne: - Magazynek na 6 naboi kalibru 7.62x54 (do SVD ze stalkera)- Waga : 6.95 kg niezaładowany.- Tryb ognia : półautomatyczny Źródło: ap-pro.ruLink: http://rusfolder.com/16516665?ints_code=26a0426fd4ab6d1f051fa6328991ec4a Screen: http://ifotki.info/5/622419bf0bcda10f133477e20d846685d9963a52378311.jpg.html Instalacja: 1. Otwieramy plik fsgame.ltx i w pierwszej linijce gdzie jest false to zmieniamy false na true.2. Wypakowujemy plik: weapon_walther_wa 2000.3. Folder gamedata wrzucamy do folderu ze Stalkerem. Miłej gry z nową bronią. :) Edytowane 15 Września 2013 przez Sztaker_PL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czy tego Walthera WA2000 można wstawić do jakiegoś moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Oczywiście że można. Tylko czy będzie ten mod publikowany na stronach jeśli tak to dodaj. Tylko wpisz w creditsach autorów czyli Shadows, I death :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wiesz @Sztaker_PL, mnie chodzi o to, czy jak wstawię tą broń do moda np. OL Remake, tak do grania, to będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Tą broń wrzuciłem do S.T.A.L.K.E.R. - Cień Czarnobyla - Alternatywa 1.1 jako nagrodę za wykonanie zadania dla Sacharowa i kiedy mam go otrzymać to wyrzuca mnie do pulpitu z oto takim logiem:FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 342[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'wpn_walther_wa2000' Czy coś zrobiłem nie tak? Edytowane 18 Września 2013 przez jerczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 @ jerczi: Czy ów broń dopisałeś do pliku weapons.ltx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 @JercziMyślę, że najlepsze wyjście to podanie poszczególnych etapów dodawania broni (podaj również z jakich plików korzystałeś). To znacznie ułatwi szukanie błędu - będziemy mogli stwierdzić czego nie uzupełniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) A ja dopiszę tylko jedną rzecz. Nie,, nie związaną ze Stalkerem. Chociaż może troszkę ? O co chodzi - jak zwykle grasuję sobie po necie, i trafiłem na ciekawą stronę: http://gameplay.pl/news.asp?ID=77341 Warto poczytać...ciekawe w sumie :) Ale postanowiłem sobie sprawdzić na Wikipedii. I tu w sumie szok. Wysoka cena była powodem znikomego popytu na tę broń, w rezultacie pod koniec lat 80. produkcję WA 2000 wstrzymano. Według różnych źródeł wyprodukowano od 72 do 176 karabinów WA 2000https://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_Walther_WA_2000 Angielska Wiki podaje 176 wyprodukowanych sztuk. I jeszcze ciekawszy tekst: The rifle was produced from 1982[1] until November 1988. The rifle was used by some German police units, but production was stopped because it was too expensive to achieve widespread sales.[1] It was never adopted by a military unit due to its cost and not being robust enough for field service.[3] The final retail cost for a base rifle in the 1980s was in the range of $9,000 to $12,500, and the rifle's current value ranges from $40,000 for the first gen. to $75,000 for the 2nd genSzczerze ? Tak, jak pisze Yoghurt z Gameplaya : Ile razy widzieliście ten sprzęt w grach i filmach? Rosjanie w MW2 mają ich ze sto, James Bond dostaje taki od swoich mocodawców, a Agent 47 może sobie go bez problemu kupić. A wiecie, ile sztuk wyprodukowano? 176. Sto siedemdziesiąt sześć. Jest to liczba między sto siedemdziesiąt pięć i sto siedemdziesiąt siedem. Nie więcej. I nawet, jeśli macie jakieś 100 000$ na zbyciu, by sobie taki nabyć, nie uda wam się go znaleźć nawet na czarnym rynku u Jurija Orłowa. Prędzej kupicie czołg z załogą i zapasem amunicji. Bo Wa 2000 to prawdziwy biały kruk na rynku broni. A dlaczego? Zapewne juz domyślacie się, że chodzi po prostu o kasę. Choć konstrukcja firmy Walther nie tylko wygląda bardzo stylowo, łącząc stalową nowoczesność z drewnianą klasyką, ale też charakteryzuje się wygodą użytkowania (ze względu na kompaktowe jak na karabin snajperski rozmiary) i skutecznością, jest całkowicie nieopłacalny w produkcji - koszt złożenia jednego egzemplarza jest po prostu kosmiczny ze względu na wykorzystane materiały oraz wymaganą przy tym typie broni precyzję. Ani niemieckie siły specjalne (dla których zaprojektowano broń po zamachu w Monachium w 1972), ani żadne inne siły zbrojne na świecie nie mają w swoich portfelach tyle gotówki, by nabyć ten model, a o rynku cywilnym nie ma nawet co wspominać. Sto siedemdziesiąt sześć, ani jednej sztuki więcej. Dlatego jeśli kiedyś dostrzeżecie kogoś z WA 2000 w rękach, istnieje spora szansa, że zaraz za rogiem zobaczycie jednorożca. To może warto by jednak do tego karabinu dołożyć jakiegoś jednorożca ? ;) Edytowane 18 Września 2013 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 @ jerczi: Czy ów broń dopisałeś do pliku weapons.ltx ?@Junx Broń dopisałem ale dalej mnie wywala do pulpitu tylko z tą różnicą, że z innym logiem:FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'wpn1p21-amk_1280-t' Nie wiem co się dzieje... :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Brak tekstury do broni, dziś chyba jednak napiszę tego tutka jakoś czas znajdę :), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 @Junx Taki ściągnąłem w postaci gamedaty i wrzuciłem do gry...chociaż zawartość jej nie za bardzo mnie się podobała...czułem, że będą kłopoty... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 @ jerczi:[error]Arguments : Can't find texture 'wpn1p21-amk_1280-t'To się odnosi do braku tekstury dla celownika do Wa2000, dziś postaram się zrobić szczegółowego tutka wraz ze szczegółowym opisem poszczególnych elementów, od konfigów po tekstury. :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 @Junx Bardzo się cieszę z tego powodu i za to leci plusik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi