portals Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Zwykły zniszczony kiosk. [align=center]Wersja zwykła: Wersja dla monitorów panoramicznych: [/align] Kalendarz na listopad zrobiony przez naszego użytkownika Oloo Klikać, żeby powiększyć! Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050. i ciut inna wersja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ujęcie świetne, ostrość przeciętna, cieszę się że wreszcie mamy swój kalendarz na listopad. A gdzie zniknął kalendarz z nieostrą panoramą Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jeżeli chcecie poznać jeszcze więcej kalendarzy Oloo to poszukajcie w linku pod spodem. Każdy w wysokiej rozdzielczości świetnie nadaje się na tło pulpitu... Kalendarze na Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Kalendarze z miesiaca na miesiąc są coraz lepsze, kolejny rok oczekiwania na nowego stalkera i nowe kalendarze, to już chyba stanie sie tradycją. Tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Zróbmy kalendarz na rok 2011, taki w którym każdy miesiąc będzie witał nas klimatyczną ciekawą grafiką albo zdjęciem. Jeżeli wyjdzie z tego fajna rzecz, to na każdy tydzień w miesiącu możemy mieć inną okładkę, wszystko zależałoby od tego, czy dopadniemy ciekawe materiały do wykorzystania. Wydając kalendarz na rok 2011 bylibyśmy pionierami, nie pamiętam żeby coś podobnego pojawiło się z wyprzedzeniem i na cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dobry pomysł ale przydał by się grafik aby to jakoś oprawiał czy coś. Żeby wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Co do formy, to będą różnice zdań, dla mnie jest ważne, żeby kalendarz był w języku polskim. Klimat rosyjski ale w naszym ojczystym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dawajcie propozycje z miesiącami. Mamy jeszcze trochę czasu. Na marginesie - mam kogoś, kto chyba zrobi mi kilkanaście/dziesiąt tych kalendarzy w formie papierowej - kumpel prowadzi zakład poligraficzny..więc mogę dać mu fuchę Grafik ze mnie żaden - więc jeśli ktoś czuje się na siłach - niech się za to bierze. Jeśli nie będzie zaś chętnych - mogę spróbować, choć nie ręczę za efekty http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 I nagrodą za konkurs może być taki kalendarz http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ponieważ Zony poza tą w naszych głowach nie ma musimy nieco improwizować. Moje propozycje: -Granice Zony: -!!!!!! Ożesz...... Nie mogę wrzucić tutaj żadnego załącznika... Nie mam takiej opcji w panelu. Nie dobrze, bo mam kilka doskonałych tapet w wysokiej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nie mogę wrzucić tutaj żadnego załącznika... Nie mam takiej opcji w panelu. Nie dobrze, bo mam kilka doskonałych tapet w wysokiej rozdzielczości. Wstaw na Imageshack i podaj jako linki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi