Ignachinio Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Witam mam sprawę, może i blachom ale mam. Mianowicie podczas gry w miejscu gdzie był kiedyś pokazany stan zdrowia nie ma nic. To jeszcze problemem nie jest ale dozymetr i obok niego jakiś wskaźnik który pokazuje liczby już jest. Pytanie brzmi co pokazuje ten wskaźnik (promenowanie czy co?) i jak szybko można zlikwidować te liczby? Próbowałem już apteczek, leków i nic to nie daje. Spanie 8 godzin zmniejszyło to o 30.. Popraw błędy. Edytowane 20 Września 2013 przez metek58 Błędy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Najlepiej będzie jak zrobisz screen'a z zaznaczeniem enigmatycznego wskaźnika, to na pewno ułatwi jego identyfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W tajnych ścieżkach jeśli dobrze pamiętam nie ma wskaźnika życia. Stan zdrowia możesz chyba sprawdzić w menu ekwipunku. Gdzieś na forum chyba powinnien być alternatywny hud do tego moda, gdzie poziom energii jaki i stanu pancerza jest widoczny (znalazłem http://stalkerteam.pl/topic/3976-minimalny-hud/). A co do dozymetra pokazuję on jaką dawkę promieniowanie przyjąłęś. Najlepiej ją zbijają odpowiednie artefakty. Jednak na początku gry lepiej unikać napromienowanych miejsc (do czasu zdobycia lepszego kombinezonu lub dobrych artefaktów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi