oloo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Kwest dla bagiennego doktora, który ma otworzyć przejście na Kordon..? Szukam go po Prypeci..ale gdzieś się schował./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Siak siedzi na Radarze, na terenie Mózgozwęglacza w domku niedaleko wejścia do x-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Uprzejmie dziękuję..czyli znów się nalatam jak wściekły ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ano siedzi taki Siak na Radarze i chodzić do siebie każe... Udzieliły mi się rymy po świetnym wierszu Vorenusa...Oloo jak już znajdziesz Siaka to pohandluj trochę bo towar ma niezły do oddania i ceny...Będzie do niego więcej wycieczek, takich jak ta od Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Będzie też quest z kartą muzyczną od niego zlecony przez Wkręta - Śrubę - mechanika Wolności. Niestety znam quest tylko z poradnika, bo go po prostu nie dostałem... Sama fleszka z resztą jest do kupienia u niego w inwentarzu, tylko u mnie znowu był kłopot - wywalało do pulpitu po zakupie . Zainteresuj się też nożem który ma w ofercie, na tym etapie gry to dobra kosa i oszczędzisz trochę śrutu na słabszych mutantach. Jakby drogo sobie liczył, to możesz załagodzić go którymś ze swoich świetnych kalendarzy oloo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Na razie wyłożyłęm się na rubinowej bateryjce. Albo jestem ślepy, albo coś nie halo - nie wiem, gdzie małpy szukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Znajdziesz za kamieniami gdzie jest silne promieniowanie i czają się wojskowi albo Monolitowcy. Idąc od Anten dojdziesz do barykady z rur i betonowych bloków, koło wieżyczki i dwu wagonów albo barakowozów jak wolisz. Mijasz barykadę i po lewej jest ciężarówka a za nią duże kamienie i często ślepe psiury. Teraz musisz iść niemal do prawego rogu tego zakątka i między kamieniami znajdziesz bateryjkę - rubinową oczywiście http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi