kamil18S Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 WitamJak dokończyć rozmowę z woroninem żeby zakończyć zadanie na dokumenty. Oddałem mu już wszystkie części i rozpoczął się dialog na temat czitowania i legalnego sposobu zdobycia dokumentów. Przeszedłem już dwie części tej rozmowy, ale nie wiem jakie odpowiedzi wybierać żeby zakończyć trzecią część rozmowy, czyli ostatecznie przekonać woronina. Bawiłem się dialogiem dość długo i nic z tego nie wyszło. Ciągle wracam do tych samych dialogów i nie mogę zakończyć zadania. Może ktoś powie jak poprowadzić dialog?Dodam może że dokumenty zdobyłem całkowicie legalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jeśli ktoś z was nadal ma z tym problemy to mówię... Ostatnia kwestia powinna potoczyć się do sposobu "dodania do handlarzy dokumentów" a potem wybieramy ostatnią opcję "chwileczkę, generale" co powinno skończyć zadanie. Dziś przerabiałem i... Jestem zażenowany. Całkowicie na legalu zdobywamy papiery a potem masa huku że niby cheat i debilna rozmówka która dzieli się na niemalże 3 identyczne dialogi a w końcowym musimy kłamać że niby czitowaliśmy co jest całkowicie nieintuicyjne. Porżnięte do potęgi entej, bardzo niesmaczne zakończenie zadania i w dodatku całkowicie tępe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi