hulliken Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam. Poszukuję nazwy pliku configu, albo pliku tekstury celownika Pustynnego Orła - tego od freemana. Chce sobie wyczyścić celownik, bo ma trochę porysowany :D. Musi mieć jaką inna nazwe bo szukałem chwile i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Na szczęście mam "wypaloną" Solijankę, więc mogę pomóc. Konfiguracja znajduje się w pliku unikalnych broni i przedmiotów tj. unique_items.ltx [gamedataconfigmisc]. Wpisem odpowiadającym za rzeczony celownik jest:scope_texture = death_modcrosshaircrosshair_1zatem wg. powyższej ścieżki znajdź plik crosshair_1.dds - zrób kopię i operuj w kanale alpha - usuwając zanieczyszczenia optyczne jak te widoczne poniżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulliken Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dzięki za rzeczową odpowiedź. Gdyby ktoś jeszcze miał ochotę na czysty celownik, dodaję do postu. http://www.speedyshare.com/Gz5eH/crosshair-1.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi