hulliken Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Witam. Poszukuję nazwy pliku configu, albo pliku tekstury celownika Pustynnego Orła - tego od freemana. Chce sobie wyczyścić celownik, bo ma trochę porysowany :D. Musi mieć jaką inna nazwe bo szukałem chwile i nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Na szczęście mam "wypaloną" Solijankę, więc mogę pomóc. Konfiguracja znajduje się w pliku unikalnych broni i przedmiotów tj. unique_items.ltx [gamedataconfigmisc]. Wpisem odpowiadającym za rzeczony celownik jest:scope_texture = death_modcrosshaircrosshair_1zatem wg. powyższej ścieżki znajdź plik crosshair_1.dds - zrób kopię i operuj w kanale alpha - usuwając zanieczyszczenia optyczne jak te widoczne poniżej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulliken Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 Dzięki za rzeczową odpowiedź. Gdyby ktoś jeszcze miał ochotę na czysty celownik, dodaję do postu. http://www.speedyshare.com/Gz5eH/crosshair-1.dds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts