LVutner Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Czy wie ktoś co trzeba dopisać do configu Obrzyna żeby po wystzeleniu znikał z rąk.Proszę pomóżcie bo tworzę moda i chcę tak zrobić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Sprecyzuj co chcesz osiągnąć w efekcie modyfikacji configu (obrzyn ma zostać wyrzucony czy szukasz animacji?) Widziałeś kiedyś podobną zmianę w którymś z modów? Jeśli tak - skorzystaj z jego plików. W jednej z prezentacji modów (film na yt) widziałem jak niektóre z broni były zaminowane i podczas strzału - wybuchały znikając z rąk oraz dotkliwie raniąc Naznaczonego, nie wiem jednak co dokładnie masz na myśli - im bardziej precyzyjnie opiszesz swój zamiar - tym większą masz szansę na pomoc. Krótkie, zdawkowe i enigmatyczne pytania sprawią, że twój post zostanie bez odpowiedzi - zatem czekamy na więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Chodzi mi o to że obrzyn ma się skasować z rąk Naznaczonego. Czyli zniknąć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi