Junx Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Autor: @Junx Data premiery: 25.11.2013r Długość moda: Przeciętna (~20 godzin) OPIS: Spoiler Spowiednik Zony bazuje na dobrze znanej modyfikacji na platformie Czystego Nieba - OGSE 1.8. W znacznym stopniu rozszerza rozgrywkę i atmosferę gry. Główne Zmiany: Po ukończeniu gry dostępny jest freeplay Możliwość eksploracji Podziemi Prypeci Przywrócono wycięte mutanty Poprawiono shadery oraz wiele tekstur Dodano unikalną broń, oraz dokumenty zawierające tajemnice Zony Poprawiono udźwiękowienie Nowe kombinezony Możliwość snu .. I wiele mniejszych zmian SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Pobrane archiwum należy rozpakować i umieścić w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: https://zone.stalkerteam.pl/files/28 Patch: https://zone.stalkerteam.pl/files/29 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Gram w tego moda. Widać zmiany w grafice, bagna plus mgła robią niesamowite wrażenia do tego wszystkiego mamy mnóstwo nowych drobnych rzeczy. Ale to w końcu Czyste Niebo. Czyli wojna frakcji .. nadal kuleje, i to mocno. W pewnym momencie myślałem że utknąłem na dobre. Co przejmowałem bazę Renegatów (oczywiście samemu bo posiłki wysyłane przez moją fakcje nie dawały sobie rady z przeważającą liczebnością bandytów) to ci kontratakowali. A odziały Czystego Nieba już się nie poruszyły. Postanowiłem czekać na rozwój wydarzeń, bili się nawzajem aż w końcu coś ''zaskoczyło'' i na stałe został przejęty park maszyn. Ciekawe jak pójdzie dalej. Na razie mod mi się podoba, bo wojny frakcji zawsze mnie zawodziły w Każdym modzie jak i czystej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zobaczysz, może przypadnie Ci do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Mnie przypadł . Jak pisałem w pokrewnym temacie (SoC) zaczynam od CS , to moja ulubiona odsłona . Na razie Bagna pod kontrolą , co do grafiki podpisuję się pod #2 . Już na samym początku moją uwagę zwróciły dźwięki wystrzałów . Podoba mi się ,że to głośny , dynamiczny huk , a nie prychanie czy trzeszczenie . Przy trupie znalazłem "Tajny dokument" , lecimy dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeredpll Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 WitamCoś jest chyba nie tak z linkiem do pobraia bo wywala mi błąd. Ktoś jeszcze tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sprawdź ile masz transferu . Jeśli dalej będą problemy jutro będę mógł podesłać nowy link jeśli wcześnie ktoś tego nie zrobi . @joeredpl; link do MODa :http://files.mail.ru/AF4CF6283D6F43AA96068EC90CA6E956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 @ joeredpll: Sprawdziłem linka z 1-go. postu i pobrało się prawidłowo. Może przeglądarkę zmień. A ja robię coś takiego teraz tak dla rozrywki - http://vk.com/id257260108?z=photo257260108_331359301%2Fwall257260108_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Robi wrażenie . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sorki nie to nacisnąłem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie ma sprawy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ok, a co do screena to też mi się on podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeredpll Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 WitamPrzy uruchomieniu gry wywala mnie z błędem, że nie znaleziono msvcr100.dll. Wiecie może jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam ściągnij ten plik i wklej do folderu /bin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Koledzy mam dziwną przypadłość, cały czas słyszę wystrzały, nawet w bazie Czystego Nieba, jest to kłopotliwe i denerwujące, z całych Bagien, co począć aby to zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy to jest spowodowane dźwiękami z broni czy otoczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No to teraz trzeba załatwić CS i będę grał! Ale najpierw trzeba załatwić CS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Chodzi o wystrzały, są czały czas tak jak by było słychać wszystkie z całych Bagien, tzn. jestem w Bazie Czystego Nieba a odgłos wystrzałow taki jak bym był w centrum bitwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dziwna sprawa, ja tego nie doświadczyłem. Może przeinstaluj moda raz jeszcze i którą masz wersję moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wersja moda1.3, to mi sie zaczęło dziać po pierwszym wyjściu z bazy,instalowałem i wgrałem fixa i to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wrzuć wersję 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A skąd wziąć wersje 2.0, do pobrania jest tylko 1.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Sorki mój, błąd SZ pomylił mi się z Hybryd'em :P I co dalej błąd ów występuje nawet podczas nocy? Czy po wyjściu z bagien błąd znika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Występuje , z Bagien jeszcze nie wyszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 To nie wiem, ja tego przypadku jak i u innych nie wystąpił (chyba). Przemęcz się jakoś i daj znać czy błąd ustąpił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spenser Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A czy ten mod jest spolszczony bo w pierwszym poście jest link do moda i do patcha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi