Junx Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Paczka zawiera: - Ponad 130 broni- Ponad 10 nowych typów amunicji- Nowe siatki optyczne- Wszystko rozdane do NPC'ów PS. Mod jest do CoP'a, ale bronie można przenieść do CS'a Download: http://yadi.sk/d/EZd0CZ6RANL3J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Z opisami bronie są i po Pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Opisy są po GER, ENG oraz RUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size()[error]Function : player_hud_motion_container::load[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameplayer_hud.cpp[error]Line : 92[error]Description : motion not found [mp5_reload_rls2] stack trace:Mam Bug-Trapa z takim logiem gdy podchodzę do bunkra naukowców i do tartaku, jeszcze w żadnym modzie nie miałem takiego problemu, że brakuje pliku odpowiedzialnego za przeładowanie karabinu :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) musisz w scrypcie broni mp5 zmienić jakiej animacji ma używać tyle wiem.Jest jeszcze druga opcja czyli usunąć wszystkie pliki i scrypty karabinu MP5 i zostawić waniliowy jest to mniej atrakcyjna opcja ale mniej ma się zachodu ja i tak używam SMG na początku cs a w copie to w ogóle nie więc to jest mniejsze zło niż przypadkowe uszkodzenie moda grzebiąc w skryptach : Z ciekawości chciałem zobaczyć ten mod czy u was też nie ma obrazków w menu ekwipunku czy tylko u mnie tak jest ? Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez SmokeHead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 U mnie wszystko jest, tylko Abakan jest ścięty w połowie (magazynka i rączki nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bo pewnie masz lepszą grafikę a ja mam ati mobility radeon x1300 512mb i mnie już strzela coś bo moja karta nie obsługuje takich rozdzielczości a ja nie mam czasu na zmiane rozdzielczości pojedyńczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Geforce 9500 gt, niedługo kupuję gtx 750 ti :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No no nieźle a ja znalazłem tanią alternatywę jak kupić dobry komputer i nie przepłacić za sprzę za 1300 komputer do śmigania na 4 lata na full detalach. Czytałem posty w innym forum i @ścigacz dał samouczek jak zmienić siatki ekwipunku ja nie wiem jak to się nawet robi próbowałem nie najlepiej mi to wychodziło jak by mógł ktoś zrobić łatkę bym był niesamowicie wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi