Junx Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Paczka zawiera: - Ponad 130 broni- Ponad 10 nowych typów amunicji- Nowe siatki optyczne- Wszystko rozdane do NPC'ów PS. Mod jest do CoP'a, ale bronie można przenieść do CS'a Download: http://yadi.sk/d/EZd0CZ6RANL3J 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keron Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Z opisami bronie są i po Pl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 Opisy są po GER, ENG oraz RUS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
User_Name Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size()[error]Function : player_hud_motion_container::load[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameplayer_hud.cpp[error]Line : 92[error]Description : motion not found [mp5_reload_rls2] stack trace:Mam Bug-Trapa z takim logiem gdy podchodzę do bunkra naukowców i do tartaku, jeszcze w żadnym modzie nie miałem takiego problemu, że brakuje pliku odpowiedzialnego za przeładowanie karabinu :( . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) musisz w scrypcie broni mp5 zmienić jakiej animacji ma używać tyle wiem.Jest jeszcze druga opcja czyli usunąć wszystkie pliki i scrypty karabinu MP5 i zostawić waniliowy jest to mniej atrakcyjna opcja ale mniej ma się zachodu ja i tak używam SMG na początku cs a w copie to w ogóle nie więc to jest mniejsze zło niż przypadkowe uszkodzenie moda grzebiąc w skryptach : Z ciekawości chciałem zobaczyć ten mod czy u was też nie ma obrazków w menu ekwipunku czy tylko u mnie tak jest ? Edited August 19, 2014 by SmokeHead 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
User_Name Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 U mnie wszystko jest, tylko Abakan jest ścięty w połowie (magazynka i rączki nie ma). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Bo pewnie masz lepszą grafikę a ja mam ati mobility radeon x1300 512mb i mnie już strzela coś bo moja karta nie obsługuje takich rozdzielczości a ja nie mam czasu na zmiane rozdzielczości pojedyńczo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
User_Name Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Geforce 9500 gt, niedługo kupuję gtx 750 ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 No no nieźle a ja znalazłem tanią alternatywę jak kupić dobry komputer i nie przepłacić za sprzę za 1300 komputer do śmigania na 4 lata na full detalach. Czytałem posty w innym forum i @ścigacz dał samouczek jak zmienić siatki ekwipunku ja nie wiem jak to się nawet robi próbowałem nie najlepiej mi to wychodziło jak by mógł ktoś zrobić łatkę bym był niesamowicie wdzięczny :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts