Agrael Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jak w temacie. Ostatnio wpadł mi w ręce klucz który można aktywować na platformie steam, gra King's Bounty: Armored Princess. Jako że mam już tą grę, to jest ona mi zbędna, oddam komuś z forum za darmo. Tak ta gra wygląda:http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=12377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja bym prosił, jeśli możesz wyślij klucz na PW :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 PW wysłane. Tak więc temat chwilowo zamykam. Jak pojawi mi się jakaś gra której nie potrzebuję to dam znać tutaj. ---------------Mam nową grę dla chętnej osoby. Tytuł : BEEPPlatforma: Desura http://gameplay.pl/news.asp?ID=69961 Jako że nie mam tej platformy, mogę dać komuś z naszego forum tą grę, klucz prześlę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Podeślij mi ten klucz @Agrael. Wygląda to na dobrą gierkę dla dzieci. Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jakby ktoś był jeszcze chętny na klucz do gry BEEP to piszcie. Jeden już dałem, ale dziś wpadł mi drugi. Naprawdę nie mam co z tym zrobić, a szkoda aby się zmarnował, zawsze ktoś może sobie poszerzyć swą kolekcję gier. Przypominam że do tej gry - BEEP, potrzebna jest platforma Desura, której ja na przykład nie posiadam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakilo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jakby ktoś był jeszcze chętny na klucz do gry BEEP to piszcie. Jeden już dałem, ale dziś wpadł mi drugi. Naprawdę nie mam co z tym zrobić, a szkoda aby się zmarnował, zawsze ktoś może sobie poszerzyć swą kolekcję gier. Przypominam że do tej gry - BEEP, potrzebna jest platforma Desura, której ja na przykład nie posiadam ;)Chętnie wezne ten klucz do BEEP ;) Jeśli jest nadal aktualne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Niestety już nieaktualne, klucz dałem jednemu z użytkowników. Temat chwilowo zamykam, jak będę miał jakieś klucze - dam znać ponownie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi