Jozio Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam mam dziwne pytanko bo jak dostałem misje zabić tych kolegów chaleckiego czy jakoś tak to przy windzie zabiłem ich wszystko git. To pobiegłem do drugiej grupy i pozabijałem ich i zabierałem łupy i trafiłem na tego ich całego generała. I patrze na nazwę tego gościa i jest tam napisane "Generał Kryłow". Tak samo się nazywa ten cały szef powinnośći "Generał Kryłow" i nie wiem czy ja mam jakiś błąd czy coś. I się pytam was czy wy też to samo macie czy tylko ja??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nazwiska sa najcześciej przydzielane losowo.Nieraz i nie dwa natykałem sie na jakieś dziwne kombinacje.Nie martwił bym sie tym obsolutnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 aa dzięki bo wolałem się upewnić to temat proszę zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi