arek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jak wiadomo jedną z podstaw stalkera jest pieniądz w tym temacie chcę abyście opisali w jaki sposób zarabiać czy to za pomocą kwestów, artefaktów lub różnych znalezisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nie wiem jak wy, ale dla mnie w stalkerze najwazniejsze jest by przejść grę w 100%, dlatego też często cofam się do różnych lokacji przeszukuje schowki, sprzedaje złom z bandytów lub innych takich nie miłych stalkerów. Tułam się po Zonie w poszukiwaniu artefaktów bo przecież o to chodzi, nie po to twórcy dodali takie rzeczy by je po prostu omijać :no:. Jesli chcesz zarobić na pewno możesz robić zadanka poboczne, napadac stalkerów w pobliżu, a nastepnie sprzedawać to co w ich plecakach znalazłeś, ale tak jak już napisałem największe pieniadze dostaje się za artefakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Racja artefakty są pokaźnym źródłem dochodów.Tylko ciekawi mnie co się stało w zonie że w części cień czarnobyla było ich dużo i były w większości tanie jak barszcz a w zew prypeci było ich mało ale za to były drogie ale było je ciężko zdobyć i to jeszcze za pomocą detektorów a wcześniej to same przyłaźiły no o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 O to chodzi by podnieść poprzeczkę. Realizm z Zewu jest fajny jak dla mnie. Niestety by się dorobić trzeba brać zadania poboczne i zbierać złom - to gwarantuje komfortowe przechodzenie 2/3 pozostałej części gry czy moda. Poza tym trzeba wiedzieć jaki sprzęt się preferuje - i być tym wyborom wierny. Ja często sprzedaje nawet unikatowe bronie czy kombinezony nieodpowiadające moim upodobaniom - w ten sposób zarabiam na te które mi odpowiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jak zobaczyłem ten tytuł w spisie nowych postów to pomyślałem że tutaj będziemy się dzielić patentami na zarobienie kilku PLN-ów :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Heh chodzi oczywiście o zarobek w grze no ale cuż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Graj na oblivion lost najlepiej ultimate :) i dołącz do ekologów lub powinności i sprzedawaj handlarzowi otrzymane po przyłączeniu się przedmioty i tak zbijasz kokosy utrata-10.000 RU zysk- ok. 30.000 RU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Heh. Oczywiście jako samotnik zarabiam na artefaktach i ten sposób polecam. I choć wiąże się to z ryzykiem utraty apteczek i bandaży przez wejście w anomalie, to jednak się opłaca. Radzę sprzedawać artefakty u Sacharowa. Daje za nie więcej rubli niż gdybyś sprzedał u barmana lub innego handlarza. Na przykład za wyjątkowo rzadki artefakt "Błona" znajdowany w anomaliach chemicznych barman daje mi ponad 2000 RU, a Sacharow 5000 RU. Jest różnica? Jest.Więc poluj na artefakty i sprzedawaj je u Sacharowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 @MiedzianeJaja Cóż co do sprawy PLnów nie zaszkodziłoby troszkę rad od innych jak gospodarować i inne takie :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi