metek58 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No to doigrałeś się, minąłeś "sorokową" liczbę lat i stałeś się... twardzielem. Z okazji urodzin, życzę zdrówka, kasiory, nielimitowanego czasu dla Stalkera oraz powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wszystkiego co Najlepsze i wszystkiego czego jeszcze nie masz, a chciałbyś mieć.Zdrowia i sukcesów w pracy bo to czasem przekłada się na cenne bonusy... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 41 lat. Piękny wiek. Już zapomniałem kiedy to było. Dość smęcenia.@Miedziany wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia i szczęścia w życiu. Spełnienia wszystkich marzeń. No i oczywiście żebyś nigdy nie stracił radości z gonienia po Zonie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wszystkiego najlepszego @Miedziany. Życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Najlepsze życzenia Miedziany: 100 lat w pełnym zdrowiu, z grubym portfelem - w doborowym towarzystwie z brakiem limitu na spełnianie życzeń. Nie odmówię toastu za twoje zdrowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Oby te Twoje "Miedziane Jaja", nigdy śniedzią się nie pokryły, a do końca dni błyszczały jak wypolerowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Sto lat w zdrowiu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 100 lat tułaczki po zonie - oby Ci nigdy się nie sprzykrzyła. Zdrowie przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Najlepszego Miedziany, obyś został z nami w zonie jeszcze przez długi czas ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wszystkiego naj, dużo szczęścia, zdrowia i pomyślności i mnóstwo kasy w kieszeni. STO LAT, KOLEGO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Życzę zdrowia i udanych polowań w Zonie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 He, he, no tego, he, he, szczerze mówiąc jestem jakby to powiedzieć, he, he, lekko, he, he, zaskoczony, gdyż, he, he, nie pamiętałem że w profilu, he, he, wpisywałem datę he, he, urodzenia he, he W każdym razie bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za życzenia, zarówno te napisane jak i te tylko pomyślane.No więc teraz możecie mimo poniedziałku odkorkować te zawczasu przygotowane kozaki i wychylić za moje zdrowie :DDZIĘKUJĘ WAM BARDZO JESZCZE RAZ :D P.S. Z jakiegoś powodu nie mogę dać Ci Junx plusa. Nie wiem czemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jest limit plusów chyba 10 pozycji dziennie. Jeżeli nie przeszkadza dam go za Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 O Miedziany ma urodziny! Najlepszego kolego, nie wiedziałem, że akurat dzisiaj, sorry że tak późno :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi