Junx Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam. Czy ktoś posiada program do wypakowania w/w pliku? Chodzi o CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Przeszukałem całą stronę z narzędziami do Stalkera tj. Stalker Inside, jednak większość edytorów stworzono pod Shoc i CoP. Sprawdź ten link [lub ten], ale mówię od razu - nie wiem pod jaką jest wersję. Jeśli uda Ci się wypakować game.graph tool - narzędziem do którego odsyła link, to napisz w temacie bo jestem ciekaw czy nie jest to narzędzie uniwersalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Nic z tego, też szukałem po tych stronkach i du**, że tak powiem, a jest mi to potrzebne bo chce przenieść mapkę z CoP'a do CS, ale właśnie ów plik chce wypakować narzędziami z SoC'a i CoP'a, ale coś nie idzie ;/ No nic na razie daruje sobie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Poszukaj tutaj:http://ap-pro.ru/forum/21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi