Jurij Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam otóż na fb znalazłem darmowy kod na BF3 do Origina jest on wielokrotnego użytku G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW Miłego grania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A ja mam błąd, może dlatego, że dużo wiary się rzuciło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Możliwe :D , aczkolwiek powinno działać więc może spróbuj później :) Gdyż kod na pewno jest poprawny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 No żeż , zabuliłem 120 złotych za to i teraz kody do tego rozdają? Coś mi się wydaje, że to się dzieje coraz częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 No wiesz w sumie do tego musiało kiedyś dojść skoro już w marketach sprzedają po 19 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi