Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Pytanie: Jak zmienić awatara w CS, w OGSM 1.8? Bo chcę mieć innego awatara a nie Szramę. Edytowane 30 Października 2013 przez kamil190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie mam plików z C-Sky, więc napiszę z pamięci: znajdź plik ui_iconstotal.dds [gamedata/textures/ui], zrób jego kopię a następnie otwórz jakimkolwiek edytorem graficznym obsługującym pliki .dds - możesz skorzystać niektórych porad tego tutoriala w przypadku edycji Gimp'em. Jeśli wolisz inny program - sprawdź ten poradnik zawierający również linki do pluginów .dds. To co musisz zrobić, to nadpisać awatar Szramy - innym, zapisując zmiany - bez Mip maps, generalnie - rozmiar utworzonego pliku powinien być taki sam. Myślę, że w OGSM nie zmieniono ścieżki z teksturami, zatem - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi