trurl3 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Niestety, nie ma możliwości skakania po lokacjach. Przejścia otwierają się według scenariusza po wykonaniu określonych kwestów. Jednakże nie jest zdeterminowane w jakiej kolejności te kwesty musimy wykonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grassman0 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Czy w tym modzie jest jakiś normalny sprzedawca, u którego można kupić apteczki i inne wartościowe wyposażenie? A ja używam artów i praktyczne nie używam bandaży a apteczki tylko w niebezpiecznych sytuacjach krwawienie z czerwonego znika mi w 4 sekundy. LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jeśli dobrze pamiętam naukowcy na jantarze mają apteczki (tylko drogo) ale nie mam 100% pewności. Ja na trupach zdobywam wszystko czego mi trzeba u handlarzy nawet za tym się nie rozglądam bo mam tego całkiem sporo, jedynie bandaże kupuje bo jakoś szybko schodzą. A jeśli już naprawdę chcesz wiedzieć kto sprzedaje apteczki to zajrzyj do configów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi