danieldino Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Rome 2 chciałbym za 90 - 100 zł. Pudełko plus konto steam. Mam jeszcze dead space za 10 zł, Mafię 2 dodatki 10 zł, Risen 10 zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W jakiej formie są te dodatki do mafia 2 i które to dlc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Pudełkowe. A nie wiem, pisze coś o bonusowych samochodach, ubraniach i dodatkowcyh postaciach w nowych wątkach fabularnych. Szczerze, nie grałem. Otworzyłem folię i ... xD skapnąłem się że to dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A czyli rozumiem że klucze nie wykorzystane, bo wiesz pudełko mi niepotrzebne a dodatki bym chętnie dorzucił do gry, rozumiem że to steam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Coś o steam pisze i kod niby z tyłu jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To najpierw się dowiedz czy gra jest na steama czy nie. Tylko nie aktywuj tych kluczy na tej platformie bo wtedy już na pewno ich nie sprzedasz, mówię.. bo po tobie wszystkiego można się spodziewać :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To zaklepuje kod :) Pudełka jak pisałem nie potrzebuje wiec wysyłka odpada, wystarczy dobre zdjęcie tej kartki albo skan na email, masz kont bankowe ? Czy się bawimy z allegro ? Ed. No właśnie skąd masz te gry ? Dostałeś/kupiłeś ? Jak dostałeś i nie jesteś pewien a mi ufasz to wyślij mi na GG kod zobaczę czy steam przyjmie "Krzysiek (Kpuc)" jak przyjmie to dajesz nr. konta a jak nie to nić. (przelew wtorek koło południa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mafia 2 sprzedana. Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi