radioactiv Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam, Wczoraj po długim wyczekiwaniu zacząłęm gre na ros. serwerze. I natknąłem się na nie lada problem to że nie rozumiem ani ciut to jest może i mały pikuś :) ale zadanie u Koli Kwaśnego na zatrute naboje uległo chyba zmianie bo owe naboje nabyłem nie u peczkina tylko u sztacha. Próbowałem rozwalać psy na magazynach i z tyłu white house ale kwest mi się nie zalicza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 O ile pamiętam Sztaket (czy jak go tam zwą) daje zadanie na zabicie psów za płotem koło garaży. Dokładnie to tu. Spróbuj powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam ,I ma to powiązanie z Kolą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Wydaje mi się że nie bardzo. To chyba odrębne zadanie. A najlepiej jakbyś wkleił fotkę z opisem questa od Koli i od Sztaketa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Problem jest taki że nie rozumiem , muszę chyba potłumaczyć by móc wiedzieć ale wiem na pewno że jak gadam z Kolą to pierwsza pozycja jest pytanie : gdzie są naboje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Trzy czy cztery dni temu naboje dał mi Peczkin i zabijałem psy w wiosce naprzeciwko dworca. Aha i musiałem zebrać 2 głowy ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A peczkin za to pierwsze co dał to na zabawki kwest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Najpewniej z powodu bariery językowej nie wziąłeś tego zadania od Kislego. Możliwe że wybrałeś "nie teraz", albo "później" i dlatego Peczkin nie miał dalszego ciągu tylko zabawki. Tak myślę. Najlepiej posprawdzaj spis aktywnych questów który jest pod "J". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jak się nie wie co się czyta to takie są efekty :). Pieczkin daje i naboje (po wzięciu kwestu od Kwaśnego) i zadanie na zabawki. Własnie przed chwilą zacząłem ponownie grę na rosyjskim serwerze i tradycyjnie szedłem ścieżką Kowal -> Kwaśny -> Pieczkin. To działa normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi