LVutner Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ktoś zna może mod do Stalkera Zew Prypeci na więcej hełmów i ubrań/kombinezonów. Chodzi mi o same te rzeczy nie o globalne mody jak SGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Odpowiedzią na twoje pytanie jest Outfit Mod 1.5, pod linkiem znajdziesz listę zmian. Pobierz z tego linka (reszta jest nieaktywna).P.S - nie miałem okazji go testować, ale nastaw się na opisy kombinezonów po rosyjsku i ewentualność polonizacji. Prawdopodobnie zmieniono dialogi z handlarzami. Edit:alternatywa dla w/w moda - Armory Mod. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 O to mi właśnie chodziło, dziękuje. Strzałka leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi