najdrok Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Temat ten nie jest nowy, ale mam problem żeby zespawnować łapy biblotekarza. Wpisałem self:spawn_inventory("part_digitis_biblio") i niestety nic z tego, może ta nazwa jest do spawnera dla zwykłej Soljanki bez dopy ? Do tej pory zabiłem 2 biblotekarzy (bagna i x-10) i nie było żadnej łapy.Nie mogłem znaleźć innej nazwy - w spisie przedmiotów w ogóle jej nie było, ta była w opisie na forum.Może jakaś mała podpowiedź :) Doczytałem się również, że " Dostępność Dłoni Bibliotekarza została poprawiona w ten sposób, że otrzymujemy obie poszukiwane "łapki" w nagrodę za kwest Sacharowa na kombinezon Ducha z X-16".Ja chyba gram na innej wersji moda (już mi się plączą zadania z podstawki) ale chyba ten kwest robiłem i takiej nagrody nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 @najdrokPrzedmiot którego szukasz nosi identyfikator: part_digitis_biblio.Możesz zwiększyć prawdopodobieństwo spawnu w/w przedmiotu edytując plik odpowiedzialny za konfigurację bibliotekarza. Znajdź plik o nazwie m_fracture.ltx [lokalizacja: gamedataconfigcreatures]. W wierszu nr. 306 powinna być sekcja:Spawn_Inventory_Item_Probability = 0.4zmień wartość z 0.4 na 1 czyliSpawn_Inventory_Item_Probability = 1wówczas prawdopodobieństwo spawnu łapy bibliotekarza wyniesie 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 dziękuję po raz kolejny, udało mi się zespawnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi