Schturm Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ściągnąłem "Oblivion lost remake 1.0", zainstalowałem patcha 1.1 oraz oficjalną paczkę tekstur. Gdy uruchamiam Cień Czarnobyla po chwili pokazuje się takie oto okienko: Loga błędu nie ma, sam sprawdzałem. Powiedzcie jak to naprawić, bo naprawdę chce mi się grać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kliknij na opcję Save...i powinno nastąpić wygenerowanie loga, którego zawartość umieść jako załącznik lub część od Fatal Error. Wg. tego fragmentu niewiele można powiedzieć nt. błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kliknąłem na Save i wkleiłem do notatnika:Expression : error handler is invoked!Function : handler_baseFile : E:stalkersourcestrunkxrCorexrDebugNew.cppLine : 753Description : std: out of memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Z błędu wynika, iż zapotrzebowanie na pamięć dla aplikacji jest większe niż jej dostępność dla procesu, czyli "brak pamięci", który można rozwiązać poprzez zwiększenie pamięci wirtualnej do 4096 MB - link. Możesz również do skrótu na pulpicie dopisać parametr (ścieżka jest przykładowa):S.T.A.L.K.E.R. - Cień Czarnobylabinxr_3da.exe" -noprefetchEwentualnie sprawdź jeszcze ten temat - link. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dobra, pomogłeś. Przynajmniej tak myślę, bo teraz będę wiedział o co chodzi i co należy zrobić. Jak nie będzie działało to trudno. Obejdę się jakoś. Tak czy siak, dzięki za pomoc. :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi