Jurij Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam otóż mam takie pytanie. Jak rekrutować assasinów??? Wiem że trzeba robić misje wyzwolenia wszystkie już zrobiłem w dzielnicy i nie wiem co obecnie mam zrobić. Pomocy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Musisz iść do tawerny ze znakiem misji wyzwolenia i pogadać z rekrutem tam siedzącym, jest potem jeszcze jedna misja po której rekrut dołącza do ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To nie jest Gra post po pierwsze, a po drugie wg mnie szkoda miejsca w Koszu na takie Gry hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi