Garrett Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) W tym temacie wklejamy zdjęcia naszych kolekcji pudełkowych wersji gier :)Ja zacznę: Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Devell 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 A to część z mojej kolekcji; te są ulubione Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Piękna kolekcja Cichy, powiedz - polecasz Cryostasis? Słyszałem różne opinie, chciałbym zasięgnąć rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W wiele gier grałem z czystej ciekawości tak jak i w Cryostasis - Nie powala - ale ma ciekawe rozwiązania. Nie nudzi - o to nie ma obawy. Ale za cenę, za jaką ją kupiłem po premierze powtórnie bym jej nie kupił. Warta uwagi o ile nabywamy ją w promocji :yes: . Reasumując : warta poświęcenia czasu o ile nie wiąże się to ze zbyt wysokimi kosztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Odkop. Tylko 7 lat - tragedii nie ma Robiłem dzisiaj porządek ze wszystkimi grami i postanowiłem na półce ustawić Stalkera, ale jako że mam 3 półki to wcisnąłem Gothica i Fallout. Wygląda to jak jakiś ołtarzyk, ale.. Wolność tomku w swoim domku 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Agrael bida tyle miejsca jeszcze wolnego, zobacz ile jeszcze musisz dokupić. Ja pudełka kartonowe puściłem z dymem już lata temu ale stalkery zostały. A wszystko wpakowałem w kartony i wywiozłem na wieś. W domu zostało mi te kilkadziesiąt czy tam 100+ tych najważniejszych gier w slimach czy kopertkach to nie ma co wystawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Najchętniej to bym kupił wszystkie wydania ( nawet zagraniczne ) stalkera albo gothica. Tylko problem jak zwykle tkwi w kasie To niepotrzebnie się pozbywałeś. Takie starsze gry to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 3 minuty temu, Agrael napisał: To niepotrzebnie się pozbywałeś. Takie starsze gry to skarb Znaczy się gry są, tylko ładnych oryginalnych dużych papierowych pudełek już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Agrael Trzy gry, trzy półki. Miałeś okazję dla każdej gry zrobić oddzielna "kapliczkę". U ludzi jest mnóstwo różnych gadżetów dotyczących tych gier, do których nie przywiązują wagi. Na pewno by Cię nimi wsparli. A może jeszcze nie jest za późno? Kto wesprze Agraela w robieniu każdej grze kapliczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @kondotier Miałbym wtedy w domu same kapliczki Najchętniej jednak poszerzałbym kolekcję ze Stalkera. W internecie można kupić np. Angielskojęzyczną wersję w pięknym metalowym pudełku, ale i tak wolałbym wersję Ukraińską, Rosyjską. W zasadzie to chętnie bym odkupił od kogoś z forum ( jakby miał na sprzedaż ) jakieś gadżety ze stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Wejdź do baru w części rosyjskojęzycznej i zapytaj, czy ktoś z tamtejszych nie ma na zbyciu jakiś gadżetów. Albo bezpośrednio na bar-reaktor, tam gdzie można pisać po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Kolejne porządki. Powyciągałem co miałem i doszedłem do wniosku, że i tak nie mam w co grać. Pochwalcie się swoimi zbiorami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Niestety, ja wersji fizycznych gier już dawno nie posiadam. Ale za to mogę pochwalić się swoją biblioteką steam. Spoiler https://steamcommunity.com/id/Eikosora/games/?tab=all 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Ja nie mam się czym pochwalić. Sporo gier przechodziłem na komputerze syna i razem z nim się wyprowadziły. Inne, już moje, takie jak Cool of Duty, czy Medal of Honor dałem wnukowi. W moich zasobach pozostały tylko Red Orchestra i trzy części stalkerskie. Mam jednak dziwną sprawę na steami. Miałem w bibliotece wszystkie części stalkera, ale mi zniknęły. Dawno na steamie nie byłem, to nie wiem jak to u mnie teraz wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi