portals Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 portals, mam nadzieję, że wyleczyłeś tych Czystoniebowców na Radarze a nie ograniczyłeś się do zrobienia zdjęcia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Pewnie że tak, ja na początku myślałem ze oni śpią http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, możecie mi powiedzieć jak się wkleja screenshoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Przechodzisz do zaawansowanej edycji posta i tam albo wrzucasz jako załącznik, albo wklejasz link bezpośredni do obrazka znajdującego się na jakimś serwerze przechowującym grafikę, jak np. imageshack, czy fotosik. Korzystając z tej drugiej opcji, dodajesz ręcznie tag img, albo klikasz na pasku edycji posta ikonkę z obrazkiem i tam wklejasz link screena. Jeśli wrzucasz jako załącznik, to musisz dodać do posta jakiś komentarz, albo ewentualnie jeden obojętnie jaki znak, bo bez tego skrypt nie wyśle wiadomości, będzie ją widział jako pustą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ciekawa sytuacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No @JARO19, to żeś ich przyłapał! W sumie, to on ma przeszukać ciało, ale żeby tak dokładnie? Co na to nasi celnicy, nie odgapią pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi