ksantyp Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Piszę ten temat , ponieważ spędziłem "trochę" czasu , który niepotrzebnie został zmarnowany a może komuś to pomoże zaoszczędzić czas.Gdy pójdzie się na Magazyny Wojskowe dostaje się zadanie na odnalezienie Fanata ( spawa utraconej łączności ). Zadanie daje bodajże Wilk.Ja pobiegłem do Kordonu szukać tego Pana ( wioska Kotów) ale o dziwo, choć jego lokalizacja na mapce była wyraźna ,jego tam nie było.Cóż , szukałem, szukałem po całym Kordonie....Nie ma go co szukać, jeśli nie wykonało się zadania dostarczenia dokumentów z X-18.Dopiero wtedy Fanat materializuje się w wiosce Kotów i można brać od niego zadania. A tak nawiasem Narodnaja Soljanka jest zajebista! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi