Jozio Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 1.Witam mam pewien problem z osiągnięciem czyli "Jeden z nas" wiem że trzeba wypęnić poszczególne misje: -zabicie bandytów podczas napadu na Szewczenku -udaremnić im handel z Morganem z powinności -nie wykonywać misji wykonywać misji "Ciemne interesy". i podejrzewam że nie mam tego "Ciemne interesy" co to są te ciemne interesy.Naczym one polega i o co w chodzi. 2.Nie wiem jak dostać te "Przyjaciel wolności" przelazłem Zew prypeći chyba z 14 razy i nie mogę ciągle dostać tego osiągnięcia. daje wszystke PDA jakie tylko mogę tych,przyłanczm tych samotnych monoliciaków. Bo ja ich werbuje po misji uratować Mitaja. 3.Nie mogę też dostać "Handlarz informacjami" jakie PDA muszę sprzedać Sowie ?? STALKERZY POMAGI http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jozio ty jesteś tytanem grania.Grać w Czyste Niebo i Zew Prypeci na raz to nawet ja nie wymyśliłem.Należy ci się osiągnięcie przodownik http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Ciemne Interesy to chyba była sprawa z elitarnymi detektorami.Chodziło o to czy zrobisz to tak jak mówi Broda czy Sowa.Nie pamietam już który był który ale dobre rozwiazanie to ten handlarz od artefaktów. Jeśli chodzi o Przyjaciel Wolności to nie wszystkie PDA a te od Morgana właśnie które mówi o magazynie Powinności , drugie co musisz przynieść to PDA pierwszego dowódcy Powinności.PDA znajdujesz na Janowie jak masz juz ten super detektor to do bodajże wieży ciśnień czy jakoś tak,tam wyciągasz detektor i anomalia wyrzuca ileś tam ciał Powinnościowców.Przy jednym jest PDA z historią Powinnosci,Dobrze też krecić sie niedaleko patroli Wolnosci , jak walczysz razem z nimi to tez mozesz sie załapac na przyjaciela. Handlarz Informacjami to nie tylko PDA a przede wszystkim dokumenty te które znajdujesz n/p na moscie w Zatonie, albo w Jupiterze te wszystkie fleszki i notebooki, a także notatki Striełoka choć te lepiej sobie zostawić na koniec. Mam nadzieje że pomogłem grałem w to troche dawno wiec nie pamiętam za dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dzięki chyba zrozumiałem http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png PS.Jeszcze gram w Cień czarnobyla:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja osobiście miałem wszystkie. Jak teraz przejdę to każdy opiszę http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja we wszystkie części na raz gram. Nie widzę przeszkód http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja mam problem z osiągnięciem bogaty klient. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Każdy robi co lubi, ale granie równocześnie w SoC i CS to masochizm. Psucie sobie przyjemności z gry. Nic to nie pomaga w rozwiązaniach fabuły.Moim zdaniem, najpierw należy ukończyć Czyste Niebo, następnie Cień Czarnobyla i na koniec Zew Prypeci.Przy tych dwu pierwszych, ze względu na podobieństwo, można się dobrze zaplątać.A Bogatego Klienta dostaniesz, jak na liczniku kasy pojawi Ci się suma ( jaka już nie pamiętam dokładnie ) sześciocyfrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tribik Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jeżeli chdzi o przyjaźń z daną frakcją to musimy posiadać trzy PDA.Jedno to pda Taczenki , drugie to nie pamiętam ale zdobywamy je też w okolicach jupitera i ostatnie to pda Morgana przywódcy najemników.(nie oddajemy go sowie.poprostu nie brać tego zadania.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A jest jakiś sposób, by "oszukać" grę i otrzymać ponownie PDA? Niestety sprzedałem go i nie chce mi się cofać tak daleko :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Można dodać przedmiot za pomocą skryptu, dodawałem w ten sposób item do Shoc - sposób powinien działać również w CoP'ie. Znajdź plik bind_stalker.script, odszukaj funkcję:function actor_binder:update(delta)object_binder.update(self, delta)poniżej dodaj wpis, ale tak aby nie przerywał innej funkcji:if not db.actor:object("device_pda_zat_b5_dealer") then alife():create("device_pda_zat_b5_dealer", db.actor:position(), db.actor:level_vertex_id(), db.actor:game_vertex_id(), db.actor:id())endidentyfikator PDA Morgana: device_pda_zat_b5_dealer (przedmioty questowe - plik: quest_items.ltx). Zrób kopię pliku modyfikowanego. Po wprowadzeniu zmian wczytaj grę i sprawdź ekwipunek - jeśli pojawi się PDA, zrób save'a. Po całej operacji przywracasz oryginalny plik bind_stalker.script. Nie testowałem sposobu na CoP'ie, więc nie zagwarantuję sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja mam problem z osiągnięciem bogaty klient.Do tego akurat osiągnięcia to potrzeba kasy. Ja zdobyłem je po tym jak miałem już gdzieś ok. 160 000 RUB. Trzeba artefakty zbierać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Walik Czosnek - zbierasz punnkty na "Złotą Łopatę " odkopywacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi