The Emperor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Każdy grający w Stalkera zna strzelbę Spas 12, która w grze występuje w tej wersji:Poszukuję modelu w wersji następującej:który widziałem w Arsenal Modzie do CSZależy mi również na modelu Pancor Jackhammer, którego nie dane mi było spotkać w dotychczas granych modach. Jeśli ktoś wie gdzie można znaleźć w/w modele (oczywiście pod Shoc) - proszę o info. w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To jest ta broń. Mam ją w Shoker weapons Mod dla CoP. Jakie katalogi są Ci potrzebne? Nie wiem co wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki za chęć pomocy, ale zależy mi na modelach pod Cień Czarnobyla, hmm...spróbuję swoich sił z konwersją modelu pod Shoc, wyślij mi:model .ogf tejże broni teksturę, którą namierzysz OGF Vievier'em (otwierając model powinien pojawić się komunikat o potrzebnej teksturze) plik konfiguracyjny w którym będzie ścieżka do w/w modelu SPAS'a.Jeśli będę konwertował model - wstawię linki, może nawet napiszę tutorial - nie wiem jednak kiedy znajdę czas. Tymczasem może pojawi się osoba mająca ów model pod Shoc? Jeśli chodzi o Jackhammera (MK3A1) znalazłem ciekawą informację, otóż broń ta była jednym z zamysłów GSC, który miał znaleźć się w C-Sky, można przeczytać o tym pod tym linkiem: "Clear Sky cut weapons". Wielka szkoda, że nie wdrożono pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wyciąłem to co nie dotyczyło Spasa - 12: http://yadi.sk/d/SX75qAB1EkDeF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 @Emperor proszę Model z moda Zone of Alienation. Co do configu broni nie wiem czy będzie dobry. Podejrzewam, że jego ustawienia mogą być w unique_items. Niestety nie posiadam ww. pliku, ponieważ usunąłem większość moda zostawiając tylko pliki odnośnie broni. spas.rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi