danieldino Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemka, myślę że ten temat pasuje tutaj. A więc wszystko było okej do póki nie pobrałem nowego Firefoxa i Chroma. Od pewnego czasu gdy mam zminimalizowany obraz przeglądarki do powiedzmy okna na pół pulpitu, tekst zaczyna się zamazywać i to samo z obrazkami. Kiedyś miałem już ten problem ale nie pamiętam jak go rozwiązałem. Czy ktoś wie o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Pierwsze co mi przychodzi do głowy to sterowniki karty graficznej, może za stare....spróbuj wyłączyć akcelerację GPU w przeglądarce. Na szybko tyle :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Uaktualniłem sterowniki, wszystko jak ta lala. Dzięki brachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) :thumbsup: Edytowane 26 Grudnia 2013 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi