szata Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kolejny impas w Soli - jak w temacie - marker na Dana koło placu maszynowego wskazuje na puste miejsce, jego samego nie ma tam. Z poradnika mi wynikało, że jest tam od początku. Robię obecnie zadanie na komputer dla Sacharowa i gonię za PDA Tyrana. Prosiłbym o podpowiedź, co na to poradzić. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Robiłeś zadanie dla lidera Czystego Nieba? Bodajże Susłowa na wykradzenie PK? Po udanej misji pojawia się Dan z kumplami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szata Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Właśnie nie. Masz rację, nawet jest to w poradniku, a wydawało mi się, że tak dokładnie go przewertowałem. Dzięki. Przerobię te zadania. Naprawdę, bardzo specyficzny mod. Jest i Dan. Dzięki raz jeszcze. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez szata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Temat zgłaszam do usunięcia ponieważ został już przerobiony: link. Zamiast zakładać kolejny wątek - zachęcam do używania opcji "szukaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Racja, już taki temat istnieje. Zajrzyjcie do linku który dał kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi