najdrok Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Niestety nie zdobyłem w grze artmodyfikatora, wojskowi pod mostem byli wrogo nastawieni, a ja skorzystałem z poradnika dużo później. Do tej pory ręcznie wrzucałem arty w celu ich modyfikacji, ale postanowiłem zespawnować artmodyfikator. Niby sukces mam artmodyfikator, ale kiedy próbuję go użyć - najeżdżam na ikonkę w zasobniku i klikam użyj - to znika mi. Nie ma go w zasobniku, nie ma go w otoczeniu i nic sie nie dzieje. Może jakaś porada jak go się używa. Jeśli mimo zespawnowania , trzeba go jeszcze powiązać z jakimś innym plikiem - np zaliczeniam zadania - to także poproszę o poradę. A może popełniam jakiś banalny błąd w "instrukcji" użytkowania ?, Może powinien być w jakimś slocie broni ?, artów ? - mi się nie udało go tam umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Niestety nie zdobyłem w grze artmodyfikatora, wojskowi pod mostem byli wrogo nastawieni, a ja skorzystałem z poradnika dużo później. Do tej pory ręcznie wrzucałem arty w celu ich modyfikacji, ale postanowiłem zespawnować artmodyfikator. -Okazało się , że prawidłowa nazwa to amk_transmutator a nie pda_art_mod i teraz działa prawidłowo Edytowane 19 Lutego 2014 przez najdrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi