Rzepson Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam! Mam pewien problem z Clear Sky ;/ O tuż przeszłem tą grę wiele razy i na każdym poziomie trudności, oraz zagrałem każdą frakcją w modzie TFW i każdą doprowadziłem do zwycienstwa. problem polega na tym że nie znam żadnego bardzo fajnego moda na tą wersję gry ( CS ). I tu pytanie do was : Znacie jakiś bardzo dobry i rozwinięty mod ? Najlepiej jak by:-Mod był spolszczony-Jak ma być fabuła to jakaś pożądna-Mod był wciągający i dopracowany-rozgrywka niekończyła się po paru godzinach. Najlepiej jak by to coś było właśnie typu TFW ale jak znacie jakieś inne fajne mody to zapraszam. Żebyście nie myśleli że nie patrzyłem w zakładki ''Mody'' itp. Patrzyłem ale ja szczerze mówiąc słaby jestem w szukaniu. Myśle że znacie jakieś mody które będa sam raz dla mnie :) Z góry dziękuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Sam sobie w tym poście odpowiedziałeś na pytanie. Nie ma dla CS lepszego moda niż TFW bo dla CS jest bardzo mało modów. Jest jeszcze http://stalkerteam.pl/topic/5215-krwawy-zach%C3%B3d-2/ Krwawy Zachód 2 ,ale nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja bym postawił równiez na HWM 3.2 - http://stalkerteam.pl/topic/5942-hardwarmod-v32-full/ - ja się nie nudziłem przez wiele dni - ale ma kilka "zatyków" . Pomimo nich polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Może być jak dla mnie na każdą część gry. Byle by to wciągło. Nie chce czegoś co przejdę i nawet nie wczuję się w to. Zapomne zaraz o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Stalker Zew Prypeci Sigerous Mod z dodatkiem Geonezis. Mam go w formie gamedaty , a nie instalatorów. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi