As44 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie mogę odszukać wejścia do labiryntu,ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zejdź na dolny poziom pieczary..(górnik jest na górnym) ,ale uważaj na snorki i burery. Na pierwszym rozwidleniu dróg skieruj się w lewą stronę. Wyczyść teren i szukaj oświetlonego miejsca z przewróconymi wagonikami...trzeba wejść po pionowej ścianie za wagonikiem. GG trzyma się ściany i wchodzi na górę ...tam zrób zapis i poszukaj wejścia, przy złym wyborze dalej wróci cie do tyłu , ale masz już zapis...powinieneś wybrać wąską okrągłą dziurę w ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As44 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Banalnie proste gdy się patrzy do góry,a nie pod nogi tak jak ja. Bardzo dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Gdzie mam uwolnić tego jeńca z labiryntu w tej przeklętej pieczarze? Nie mogę tam trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 W dziale Przewodnik po Soljance część druga w w wątku często zadawane pytania przy Pieczarze znajdziesz mapy Pieczary z zaznaczona droga do Labiryntu. Natomiast w samym Labiryncie jak popatrzysz w dół to zauważysz Monolitowców przy stalowych drzwiach.Tam jest jeniec.Po prostu idziesz w koło aż znajdziesz sie na odpowiednim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 korndddd, czytaj posty w dziale, temat był już poruszany dwukrotnie, odpowiem Ci jednak z wiadomych nam obu względów - bracie Wiślaku... Więzień jest w pomieszczeniu przypominającym wieże w Labiryncie, trafisz bez problemu. Wejście do Labiryntu też znajdziesz, tu masz linki do poprzednich interesujących Cię postów; http://www.stalkerteam.pl/Thread-Jak-wej%C5%9B%C4%87-do-Labiryntu Na początku gry znalazłeś mapkę pieczary, postudiuj ją i w końcu trafisz. Screena teraz nie mam możliwości wrzucenia ale i tak nie wiele by ci pomógł, bo problemem z wejściem do Labiryntu jest jedynie dotarcie tymi ciemnymi tunelami Pieczary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi