NECROMORPH Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Siemanko ! mam nadzieje że chociaż ten sposób na zwrócenie uwagi wszystkich stalkerów żeby ktoś mi pomógł. No wiec mam wersje gry 1.6.02. i 2 mody M.S.O. i Atmosfear 3 zainstalowałem i grałem po 1 grania pisze że zbliża sie burza psioniczna chowam sie i gdy już ma sie zakończyć wywala do pulpitu i pisze: FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....k.e.r. zew prypecigamedatascriptsxr_logic.script:620: attempt to call field '?' (a nil value)i jest to za każdym razem jak nie emisja to deszcze i tak to wyskakuje jedyny sposób to przespać sie wiec prosze pomóżcie mi ! to jest już irytujące. Szukałem wszedzie ale jeszcze tego problemu nie znalazłem.No sory że zawracam dupe ale czekam już z miesiac na odpowiedzi i nic chociarz te opcje tematu można napisać.Wiec ludzie prosze pomóżcie PROSZE !!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Problem leży w skryptach, pewnie rozchodzi się o jakiś odnośnik/string którego nie ma - jasno z tego wynika że te mody nie są ze sobą kompatybilne bez adaptacji. Z nicku wnioskuję, że masz 15 lat, więc powinieneś już umieć pisać, szczególnie że pisząc posta masz podkreślone wyrazy w których są błędy - używanie polskich znaków i czytanie regulaminu nie boli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 @Sebastik98 Piszesz już 4 razy ten sam post w związku z błędem - myślisz, że brak odpowiedzi jest wynikiem ignorowania twojego posta/problemu, a może raczej to brak sugestii jak rozwiązać błąd, hmm? Powinieneś dostać kilka warnów za IMO spam w związku z w/w błędem, który stał się powodem bezsensownej nadaktywności (3 posty tej samej treści! - nie liczę obecnego tematu). Jeśli przez pół roku nie będzie odzewu - napiszesz 100 postów, hmm? Zrobimy tak, napiszesz PW do moderatora/admina o usunięcie poprzednich postów, które zdublowałeś - prócz tego, posprzątasz po sobie - jeśli znajdę poprzednie posty zostaniesz odpowiednio nagrodzony...tymczasem wyślij na dowolny bezpłatny hosting pliki: skrypt(y) xr_logic.script - nie mam MSO ani tym bardziej Atmosfear'a, więc nie wiem czy w obu tych modyfikacjach występuje ten plik, sprawdzę skrypty mając wersje z obu modyfikacji - dopiero wtedy można będzie coś powiedzieć. Masz tylko te 2 modyfikacje, czy instalowałeś dodatkowy składnik do kompilacji? Pliki umieść w odpowiednio nazwanych folderach, abym nie musiał domyślać się, który pochodzi z MSO a który z Atmosfear'a 3 - przy założeniu występowania obu plików w tychże modyfikacjach. Posty stanowiące owy bałagan, wspomniany uprzednio: 1/2/3Przypominam o obowiązującym Cię regulaminie, złamanym w pkt. 3.1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 @Sebastik98Przeczytaj to http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?p=220580 może coś pomoże. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NECROMORPH Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jest !!! działa, po prostu zamieniłem pliki ze ściąganej poprawki:http://www25.zippysh...90503/file.html i podmieniłem te pliki, na początku widziałem że są takie same ale za 3 plikiem pisało że jest nowszy i wiekszy i działa. PS. Dziekuje wszystkim którzy zaangażowali sie mi pomóć, do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi