Jump to content

Pytanie o mod misery 2.0

Recommended Posts

Witam ma pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Posiadam oryginalną płytke stalker zew prypeci wersja 1.6.01 chciałbym zainstalować do tego mod misery 2.0 i pytanie brzmi czy do tej wersji gry jest to możliwe. Sporo gram do tytułu wróciłem po paru latach lecz nigdy nie interesowałem się modami, troche jednak poczytałem i widze że warto. Jeżeli jest możliwość to prosze o odpowiedź i krótki opis co i jak. 

Ok czyi jeżeli zainstaluje patch 1.6.02 to automatycznie będę miał wersje 02 ? następnie mam instalować misery 2.0 ?  sory że tak truje poprostu nie robiłem tego wcześniej. A i jeszcze jedno : jakieś specjalne wskazówki co do instalacji patcha i moda?

Tak, jeżeli zainstalujesz patcha 1.6.0.2, to będziesz miał Zew Prypeci w tej wersji. Następnie zainstaluj Misery 2.0. Instalacja patcha jest prosta, a podczas instalacji Misery 2.0 postępuj dokładnie tak jak pisze w opisie instalacji. 

• Positive 1

pobrałem  moda z encyklopedii gier nie wiem czy jest jakaś lepsza możliwość? jeżeli chodzi o opis  instalacji to jest tam tylko info o tym że mod ma własny instalator. Jeżeli jest jakaś lepsza strona z tym modem to bardzo prosze o link dzięki wielkie za pomoc. I czy potrzebne jest do tego jakieś osobne spolszczenie?

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.