Puszkin86 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witajcie bracia stalkerzy, Ostatnio przydarzyło mi się rozkręcić kilka komputerów. I postanowiłem złożyć komputer na sprzedaż. Złożony jeszcze nie jest, piszę z lekkim wyprzedzeniem. Cenę jeszcze ustalę, ale robię to jak najkorzystniej dla naszej stalkerskiej braci, z maksymalną liczbą udogodnień i cięć cenowych. Cenę liczę TYLKO za sprzęt włożony w komputer, sprzęt używany więc cena każdego z podzespołów spada o 50%. 3-4 gb RAMu, prawdopodobnie Goodram. W przypadku 3 gb zainstaluję w pełni legalny i aktywowany WIndows 7 Home Premium. Dwa dyski o pojemności łącznie 290 gb(wiem że to słaba strona kompa) tj jeden 250 gb i drugi 40 gb(systemowy), Karta graf. GeForce GTX 260 OC Procesor AMD Phenom 9650(x64 4 rdzenie 2.3 ghz) Płyta główna Gigabyte GA 52 ML S3P (rev, 1.0) Zasilacz prawdopodobnie 600 Wat(bezpieczny, poza czarną listą) gdyby ktoś indywidualnie chciał mocniej kompa doładować. DVD ROM z funkcją Light Scribe Stacja dyskietek(Tak sobie jest, czemu nie) nie wliczam do ceny Dodatkowo pomaluję obudowę w jakąś stalkerską tematykę i nie wliczam tego do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A dałoby się tak bez dysku i grafiki ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Komputer składam z kolegą. On dostarcza mi RAM, Kartę graficzną, Obudowę. Nie wiem czy zgodził by się na taki układ, jutro się wybieram do niego to z nim pomagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi