Garand1939 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Poszukuję modelu celownika 1p29. Wiem, że znajduję się w modzie Zone of Alienation oraz prawdopodobnie w Tajnych Ścieżkach 2 (celownik do bizona). Potrzebuję jeszcze model broni Sig 550 z czystego SoC. Jak ktoś miałby rozpakowane pliki SoC to z chęcią przygarnę ten model. Dzięki z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Garand1939-powinienem to mieć ,postaram się pomóc ,ale dopiero wieczorem jak będę w domu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 @Garand1939Tutaj znajdziesz spakowane pliki: downloadSig'a 550celownika 1P29 z kompletem plików ** Model celownika 1P29 znajdziesz w [gamedatameshesweaponsupgrades] - upg_1p29.ogf Mod zawierający w/w celownik (wstawiłem na lepszy hostning plików niż rusfolder) - dostępny jest również na tej stronie w wykonaniu:Model: Mongol/Textura: Simbiot/ Animacje: SINAlternatywny link do pobrania: rusfolder.Tak przedstawia się widok modelu celownika 1P29 (1П29): Teksturę celownika znajdziesz tutaj.P.S - chciałem się jakoś zrewanżować za ostatnią pomoc z modelem Spas'a 12. Jeśli szukasz celownika stricte pod Bizon'a - daj informację na SB, gdyby ktoś mający moda Zone of Alienation - przeoczył temat. Niestety wspomnianych w 1 poście modów - nie mam na dysku, więc bardziej nie pomogę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wielkie dzięki, właśnie tego szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi