Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nie dawno (ok miesiąca) zakończyłem przygodę z 19.04 i mam ochotę na powrót do Zony. Kilka dni temu skończyłem Tajne Tropy i zastanawiam się czy nie odpocząć nieco od mapek z So.C, ale kusi mnie najnowsza Sola... Kto gra może się podzieli refleksjami, kto grał w 19.04 może napisze o zmianach, czyli co jest nowego, co zmienili, czego brakło? Napiszcie też o stabilności najnowszej wersji i podzielcie się doświadczeniem w instalacji - tzn. co i w jakiej kolejności i napiszcie co po zainstalowaniu zepsuło Wam grę. Ja instalowałbym tak: 1.So.C 2.Patch do 1.04 3.Soljanka 19.04 5-xxx.????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja nie grałem ale myślę że jak ci się tak Sola podoba to powinieneś spróbować chociaż by ot dla samych chęci i zobaczyć co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Vorenus powinieneś odpocząć od Soljanki. Myślę że czas na Zew Prypeci...inne otoczenie dobrze Ci zrobi...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png Kolejność instalacji jest w problemach technicznych..przyklejony temat na górze. Dla ciebie od punktu 3... 3.Aktualizacja Soljanki 14.08.2010 / gamedata/ 4.Patch 20.08.2010 (obowiązkowy) 5.Patch 03.09.2010 6.Spolszczenie 10.10.2010... ( zawiera patch 03.09...w wersji Polskiej) 7.Podmiana xrGame.dll w katalogu bin ( opcjonalne..podmienić tylko w razie widocznej potrzeby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzięki malakasie za wypunktowanie instalacji, chciałbym jednak jeszcze dowiedzieć się czegoś o zmianach i ew. nowościach. Skoro po dopełnieniu nie można zagrać na starych savach z kontynuacją, to zmiany muszą być poważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi