Jurij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam orientuje się ktoś jak w Gta 5 można zdobywać duże pieniądze żeby np. kupić golfa za 150 mln wiem że chyba przez skoki ale jak te skoki organizować itd.?Oraz co zrobić jeśli po wykonaniu zadania Trevora z kradzieżą teczki w dokach nie wyświetla mi się żadne zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ten klub to wisienka na torcie i tak łatwo się go nie kupi, według mnie jedyna słuszna możliwość to granie na giełdzie, mi się udawało osiągać po 2 000 000$ zysku ale kupowałem kredyty po 25 000 000$ wiec to nic szczególnego, po skończeniu fabuły miałem na koncie 40 000 000$ a dalej mi się nie chciało grać i zaczołem od razu odpalać GTA Online (taka prosta sztuczka, inwestujesz w firmę A a konkurencyjną firmę B niszczysz, tak zyskujesz %). Druga możliwość to ukryte walizki z kasą, masz poradniki i mapy gdzie ich szukać, ale to też niewielkie pieniądze od 1$ do chyba 5 000 000. Skoki są przereklamowane, raptem 3 w całej grze, ściema panów z R* totalna. Może zmień postać ? Ja już dobrze nie pomiatam, przechodziłem GTAV we wrześniu. Xbox czy ps3 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi