Kubuś Puchatek Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gdzie na Magazynach Wojskowych znaleźć Lewszę?Dałem mu kombinezon i grozę, grzecznie podziękował i wybrał się na MW, nie mogę go tam jednak znaleźć.W poradniku napisano, że dobrym pomysłem jest usunięcie się z zasięgu widzenia Lewszy (najlepiej przejść na inną lokację), aby coś go nie zeżarło ani nie wpadł w anomalię. Ja po oddaniu mu przedmiotów wybrałem się do drugiego kompleksu na Agropromie na polowanie na najemników, ale w PDA w historii wiadomości nie ma informacji o jego śmierci. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Po lewej stronie w 2-gim baraku w bazie wojskowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Po lewej stronie w 2-gim baraku w bazie wojskowej .OK, dzięki wielkie, szukałem go w okolicach głównego budynku. [dodane]Warto u Lewszy naprawiać detektor znaleziony w X18? Dostałem jakiś od Krugłowa i mam wrażenie, że nie wykrywa on wszystkich anomalii tak samo dobrze... PozdrawiamKamil Edytowane 3 Lutego 2014 przez Kubuś Puchatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kilku miesięczny odkop ale może na coś się to komu przyda. U Krugłowa można dostać Elitarny Detektor Anomalii w zamian za rzadki art o nazwie Serce Kontrolera. Niestety nie wykrywa on niektórych anomalii, między innymi Elektro. Uniwersalny Detektor znaleziony w X18, wykrywa Wszystkie anomalie + zaznacza je na minimapie, tak więc naprawdę warto go naprawić u Lewszy (pod warunkiem że przeżył podróż na MW) Do naprawy detektora potrzebne są nam następujące arty:-Mika -Kryształ -Złota Rybka-Dusza -Rubinowa Sprężyna-Błysk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dobrze wiedzieć, zastanawiałem się co zrobić z tym detektorem. Szkoda że już ukończyłem moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi