Agrael Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 1.Poszukuję amulety, i zatrzymałem się na drugim..podobno jest w wiosce ale gdzie dokładnie ?. 2.Szukałem Mańkuta w magazynach wojskowych.. zwiedziłem całe i go nie znalazłem, teraz pytanie.. gdzie on jest ? 3.Gdzie znajdę artefakt błona ? 4.Warto sprzedać grawigun ? według mnie broń bez sensu.. ale przynajmniej można sprzedać i się dobrze wzbogacić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Mogę coś powiedzieć tylko na temat punktu 4 - myślę, że warto zatrzymać. Na forach widziałem sposób zastosowania grawiguna do wyjmowania przedmiotów z anomalii podczas kiedy w inny sposób nie byłoby to możliwe. Co do kasy za broń - a co z ta kasa potem robić? Jeśli nie masz dla tej broni bezpośredniego zastosowania - zapakuj do schowka, niech czeka. EDYCJA// Właśnie znalazłem tekst na temat Grawiguna w Tajnych ścieżkach - robię nasze tłumaczenie: Grawikarabin - unikatowa sztuka, przy jego pomocy można przyciągać do siebie przedmioty a potem odrzucać ze straszliwa siła. Oprócz tego, ten karabin może aktywować artefakty, wytwarzając odpowiadające im anomalie. Żeby to zrobić, wystarczy przyciągnąć do siebie artefakt przy pomocy grawikarabinu, a potem go odrzucić, w rezultacie czego artefakt transformuje się w anomalię, która go wytworzyła. Myślę, że to wystarczy do zastanowienia, czy warto zatrzymać tę broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wiewiórka, amulet w wiosce pijawek jest w jednym z domów, a dokładnie w piwniczce pod nim (podpowiem, że w tej wiosce są tylko dwa domy z podpiwniczeniem, ale ten jest specjalny, piwnica jest zakryta drewnianą paletą, którą musimy przesunąć ). Mańkut nie siedzi w Magazynach znajdujemy go dopiero w Agropromie i jest z tym związany kwest Biesa (Idziemy do Agropromu i w pierwszym kompleksie spotykamy Biesa. Mówi, że Mańkuta uwięzili Najemnicy i prosi żeby pomóc go odbić. Idziemy do drugiego kompleksu i likwidujemy wszystkich Najemników. Znajdujemy Mańkuta i mówimy o prośbie Łukasza. Mańkut zgadza się pod warunkiem, że dostarczymy mu "Grozę" i naukowy kombinezon Najemników. Obie rzeczy powinny być w idealnym stanie). Co do pytania nr 3 nie mam zielonego pojęcia. Mam nadzieję, że pomogłam, miłej gry kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzięki Raven/trurl3. Już wiem gdzie szukać amulet i Mańkuta..a co do grawiguna to zatrzymuję, widać przydatna rzecz. A co do artefaktu błona, to jeden jest w tunelu w Dziczy (tam gdzie było ciało Freemana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 1.Poszukuję amulety, i zatrzymałem się na drugim..podobno jest w wiosce ale gdzie dokładnie ?. 2.Szukałem Mańkuta w magazynach wojskowych.. zwiedziłem całe i go nie znalazłem, teraz pytanie.. gdzie on jest ? 3.Gdzie znajdę artefakt błona ? 4.Warto sprzedać grawigun ? według mnie broń bez sensu.. ale przynajmniej można sprzedać i się dobrze wzbogacić..błona jest w dziczy - plionka-fonetycznie, w zasypanym przejściu gdzie wiele wyładowań i tu polecam likwidatora Wiewiórka, amulet w wiosce pijawek jest w jednym z domów, a dokładnie w piwniczce pod nim (podpowiem, że w tej wiosce są tylko dwa domy z podpiwniczeniem, ale ten jest specjalny, piwnica jest zakryta drewnianą paletą, którą musimy przesunąć :D). Mańkut nie siedzi w Magazynach znajdujemy go dopiero w Agropromie i jest z tym związany kwest Biesa (Idziemy do Agropromu i w pierwszym kompleksie spotykamy Biesa. Mówi, że Mańkuta uwięzili Najemnicy i prosi żeby pomóc go odbić. Idziemy do drugiego kompleksu i likwidujemy wszystkich Najemników. Znajdujemy Mańkuta i mówimy o prośbie Łukasza. Mańkut zgadza się pod warunkiem, że dostarczymy mu "Grozę" i naukowy kombinezon Najemników. Obie rzeczy powinny być w idealnym stanie). Co do pytania nr 3 nie mam zielonego pojęcia. Mam nadzieję, że pomogłam, miłej gry kolego :Damulet jest obok transformatora tam gdzie lezy padlina po innych stalkerach i są skałki 1.Poszukuję amulety, i zatrzymałem się na drugim..podobno jest w wiosce ale gdzie dokładnie ?. 2.Szukałem Mańkuta w magazynach wojskowych.. zwiedziłem całe i go nie znalazłem, teraz pytanie.. gdzie on jest ? 3.Gdzie znajdę artefakt błona ? 4.Warto sprzedać grawigun ? według mnie broń bez sensu.. ale przynajmniej można sprzedać i się dobrze wzbogacić..- Czarny kruk...Krąży...Nad grobem - ta piosenka jest dwuznaczna: chodzi tez o pararelę do czarnego mkruka czyli "suki" z nkwd jakie jeździły w nocy po miastach.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi