najdrok Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Po ukończeniu Warlabu, pożegnaniu Pantery wyszedłem przejściem na MW i poszedłem do Baru do Kła (taka była informacja w Warlabie), wcześniejsza wypowiedź Kła z MW (przed pierścieniem najemnika) też, że idzie do Baru. W poradniku róznież jest informacja, że Kieł jest w Barze. Tam otrzymam info o przejściu oraz, że pokieruje mnie do Łukasza w celu oddania pierścienia najemnika. Jednak obszukałem cały (przynajmniej tak mi sie wydaje) Bar i nie znalazłem Kła. Tak obok (nie weim czy to błąd gry) Wolność podczas misji na kukłę psa i pancerz była zielona, więc nie było problemu z zadaniami Pantery. Czy Kieł pojawia się w Barze po zakończeniu jakiejś jeszcze nitki scenariusza - a może jest śmiertelny i mógł gdzieś zginąć?Niestety wyście z Warlabu przez teleport do Jantaru ani bezpośredni do Baru także nie powoduje pojawienia się Kła w Barze, próba bezpośredniego oddania pierścienia Łukaszowi tez nic nie daje - nie ma dialogu, żeby oddać. W którym miejscu w Barze powinien byc Kieł - może żle szukam. Jeśli nie odnajdę Kła nie mam co robić - zostało mi tylko jedno zadanie na żywe serce :( :(Znalazłem poradę we wcześniejszych wątkach. Może ktoś jak ja szukał Kła i nie znalazł. Kieł siedzi w lokalizacji Bar przy ognisku z Pielgrzymem zaraz obok wejścia do hangaru którym idzie się na Wysypisko. Edytowane 19 Lutego 2014 przez najdrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi