Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Warto zatrzymać go misji z Sercem Kontrolera, bo z jego pomocą znalazłem nie tylko kilka następnych ale też Rubinową Sprężynę a nie zakładałem go na stałe w slot. W fabule Serce kontrolera będzie potrzebne 2 razy, za drugim dostaniecie namiar na artefaktowe el dorado w Dolinie Mroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wybacz Vorenus, ale jeśli mówisz o sprężynie, to ja jedną na Radarze znalazłem bez wykrywacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Potwierdzam , wykrywacz artefaktów od Krugłowa wykrywa tylko Serca Kontrolera a do tego koniecznie trzeba go mieć na pasie.Pozostałe artefakty po prostu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 No, tak... A ja zeznałbym pod przysięgą, że w Radarze na wysokości ciężarówki za przystankiem autobusowym nagle wyskoczyła z ziemi ta Rubinowa Sprężyna... Nie widziałem jej wcześniej - dopiero jak się zbliżyłem i to hop... Miałem wtedy akurat wykrywacz w slocie więc wniosek wysnułem jeden. Sprawdźcie to dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Taka jest właśnie właściwość sprężyn że sobie wyskakują ni z gruszki ni z pietruszki jak nie przymierzając jakies sprężyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi