LVutner Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Loga wklej w poście bo tak to je nic nie mogę stwierdzić. Poradnik dotyczący logów dostępny jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 witaj dobrze ze ktos sie odezwal sory za bledy ale mam swoj wiek ale uwielbiam stalkera mam wersje gry LWO 1.0 +fixRepack by Serega -lusATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CModelPool::Instance_Load[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp[error]Line : 111[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find model file 'physics\stul\stul_1ń.ogf'. stack trace:Ten mod nie potrzebuje podstawki ma swoj instalator . CZEKAM NA WIADOMOSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Otwórz katalog gamedata/meshes/physics/stul i zrób kopię pliku: stul_1a.ogf zmień jego nazwę na stul_1ń.ogf. Poradę przez google mogłeś znaleźć tutaj: https://stalkerteam.pl/topic/5264-oblivion-lost-remake-2025/?page=2&_fromLogin=1Odp z 23.07.13 Malakasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Sory to nie ten blad to dotyczylo innego moda LWO V 1.5Obecnie pobralem tego moda LWO 1.0 + fix REPACK BY SEREGA-LUS I on ma instalator podstawka chyba nie potrzebna ja juz z glupialem nie wiem gdzie szukac loga z tym bledem moze ktos wie jakie do niego poprawki porzebne i gdzie je pobrac i caly czas BUG trap XRayEngine crash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Na tej stronie gdzie go pobieralem nic nie ma o instalacji tylko odpalic setup czyli rozpakowac i ikona pojawia sie na pulpicie skrot do gry i to wszystko i grac ale cos jest nie tak? Szkoda ze linki z yandexa nie dzialaja tam sa pathe i poprawki ale teraz to musze odpalic tego moda co pobralem LWO 1.0 +fix Repack by Serega -Lus Czekam na pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ten link co napisales to nie do tego moda mowimy o modzie LOST WORLD ORIGIN 1.0 +fixhttp://planettorrents.ru/2208-stalker-shadow-of-chernobyl-lost-world-origin-2014-pc-repack-by-serega-lus.htmlto link do mego moda z ktorym mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jaki Mod nie jest istotne - zawsze szuka się po logu błędu. Takie same występują w różnych modach. Zrób jak napisałem: Otwórz katalog gamedata/meshes/physics/stul i zrób kopię pliku: stul_1a.ogf zmień jego nazwę na stul_1ń.ogf. Po prostu skopiuj nazwę pliku z loga i wklej na tę kopię. Pomoże. Błąd taki wynika ze stawiania moda/repacka Rus na Polskim windowsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 narazie dzieki jutro sprawdze i dam znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wielkie dzieki CICHY ruszylem moda nie mam mini mapki moze ktos wie gdzie pobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tu masz dokładny tutorial jak przywrócić minimapę: https://stalkerteam.pl/topic/4058-hud-od-środkaczyli-proste-zmiany-na-ekranie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Super mam minimapke Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI CICHY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Super mam minimapke Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI CICHY. Jeszcze jedno moze wiesz cos o spolszczeniu moda Wielka Zona do Shadow of chernobyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'wpn\Ńŕéăŕ\wpn_sayga12k'Nie moge znalesc tego pliku o takiej nazwie Ĺáęúá lub Ńŕéăŕ w katalogu gamedate-textures/wpn Teraz tu mam problem GORDONEK to dotyczy moda WIELKA ZONA CHADOW OF CHERNOBYL Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez gordonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 LECZENIE: idziemy do katalogu\gamedata\textures\ wpn\Ĺáęúá i zmieniamy nazwę na \gamedata\textures\wpn\ŃŕéăŕSzukasz katalogu Ĺáęúá nie pliku.Czyli zmieniasz tylko nazwę katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Znow pomogles super.FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object)[error]Function : CPatrolPathManager::select_point[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp[error]Line : 155[error]Description : any vertex in patrol path [gar_seriywff_walk] in inaccessible for object [gar_seriywff]A co to za blad . ide zagropromu na wysypisko i pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Odszukaj w gamedata / scripts plik bind_stalker.script. Otwórz go za pomocą notatnika. Odszukaj linijkę :function actor_binder:net_spawn(data)Zaraz pod nią dodaj takie coślocal se_obj = alife (): object ("gar_seriywff")if se_obj thenalife (): release (se_obj, true)endZapisz i rozpocznij od zapisu z poprzedniej lokacji lub od autosave.Oczywiście zrób kopię bezpieczeństwa danego pliku, tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'act\act_faces_4_02' Mam kolejny wylot na pulpit .Czy da sie z tym cos zrobic . Ratunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Brakuje ci tekstury. Wywal tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ok Dzieki . wracam do LOST WORLD ORIGINSzkoda podobal mi sie Arsenal w Wiekiej zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size()[error]Function : player_hud_motion_container::load[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrGame\player_hud.cpp[error]Line : 92[error]Description : motion not found [pm_idleWitajcie mam taki problem on dotycz czystego nieba Szoker Weapons MOD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nieznaleziono animacji dla broni PM. Albo źle się mod pobrał albo poprawkę trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Sprubuje pobrac jeszcze raz chyba ze ktos ma poprawke do tego bledu Bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordonek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mam jeszcze problem z polonizacja Sigerous mod do ShoC jest link ale strona nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Bardzo intryguje mnie ta modyfikacja. Nie grałem w żadna z poprzednich części Lost World,a ta wyglada smakowicie i zbiera dobre oceny. Chciałbym ja zobaczyć chociażby dla samych lokacji. Pytanko tylko mam takie:czy jest gdzies albo czy będzie dostępne spolszczenie do tego moda? Jeśli nie ma to nic się nie dzieje angielski znam perfect także pogram bez problemu,jednak zawsze lepiej grać w S.T.A.L.K.E.R.a spolszczonego...jakoś tak bardziej sie wsiąka w klimat EDIT: Czyli mam wnioskować że polonizacja obejmie finalna wersję moda Lost World Quantum? Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez FeRu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Podobnie jak FeRu bardzo chętnie zagrałbym w tego moda... tylko spolszczenia brak:( A tak przy okazji, dla ciekawych projektu LW:Q - nowy filmik właśnie się ukazał: Polecam również śledzenie strony domowej moda:http://lwcteam.ru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi