krismeister Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 mam pewien problem, dostałem od Sacharowa blok monitoringu i zadanie by umieścić go na wieży ciśnień na magazynach wojskowych, ktoś ma pomysł jak ja mam na nią wyskoczyć ? skacze, biegam, kombinuje i nie wiem co dalej, wchodze do tej wysokiej wieży, myślałem ze z tego okna moge na nią wyskoczyć, ale są w tym oknie dwie deski, które są niezniszczalne i nic nie moge z tym zrobić, nie mieszcze się, pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie musisz wchodzić "na" wierzę. Wystarczy, że ten nadajnik umieścisz w tej niebieskiej skrzynce w wierzy która znajduje się na samej górze w środku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismeister Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 stokrotne dzięki bracie stalkerze, niech Ci Zona w artach wynagrodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi