saleta20 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam!!Jak obiecałem, jest to moja kolekcja z Shoc-a, od ka gram w stalkera.Oceniajcie. Jak ię spodoba, to jeszcze dam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nie mam nic przeciwko screenom z gry , tylko dlaczego ma mi je zasłaniać dupa Jasmin czy jak jej tam . Albo zdjęcia z gry , abo dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Możesz jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie wiem może to tylko u mnie , ale kiedy klikam na screen , aby powiększyć, wyskakuje mi strona z dziewczyną kręcąca tyłkiem o imieniu Jasmin.Dziewczyna i imię całkiem fajne , ale mnie interesuje temat , który założyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smerdojajeczny Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) gawron , adblocka zainstaluj jeżeli masz firefoxa..albo taki fantastyczny soft jak adguard..działa na wszystkie przegladarki. Jasmin już nie będzie perwersyjna^^ nawet jest promocja adguard na 6 miechów... http://www.comss.ru/page.php?id=1888 Edytowane 29 Marca 2014 przez smerdojajeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Smerdojajeczny. Dzięki wielkie . Działam na dwóch pecetach , trochę mi się miesza.Jak ukarze się polonizacja Fotografa wszystko wróci do normy.Już zaczynam tęsknić za Jasmin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A ogólnie jak opinie? Może być? Jeśli czegoś nie rozumiecie pytajcie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Sporo tych screenów. Plus leci za fajne screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Kolejna porcyjka screenów. Na jednym "w kupie raźniej", pozostałe jakieś dziwne artefakty w Prypeci. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez saleta20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kilka ss'ów z nadchodzącego moda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Imponująca kolekcja, chyba sobie na nowo zainstaluję SoC nie grałem w niego od 2 lat :3 Leci pozytyw :)Mogę wiedzieć jakiej modyfikacji użyłeś przy screenie z BTR-80 na którym siedzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Poszukiwacze Zaurusa ale to bug jest. Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Sedoro co to za mod jeśli można wiedzieć ? bo wygląda zacnie AA 2.1 nie przypadł mi do gustu zbyt cukierkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 @KeronLost Alpha przedpremierowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi