kondotier Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W swoim komputerze, mam ustawioną opcję sprawdzania pisowni i na innych forach ona działa. Wyrazy z błędem, są podkreslane czerwonym wężykiem.Na tym forum, tego nie mam, nawet jak wejdę w podgląd posta. Czy ta opcja jest tu wyłączona? Może być też rada, co ewentualnie zrobić u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Zaras to wyprubuje, nie wiem jak ó Ciebie ale ó mnie podkreśla potczas pisania czerwonym wenrzykiem. [EDIT] Potczas edytowania terz mam potkreślone fszystkie błendy. Sprawdziłem i na przykład w firefoksie jak klikniesz prawym w okienko pisania to masz na rozwijalnej liście opcję "sprawdź pisownię". Można ja włączyć lub wyłączyć. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez MiedzianeJaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Miałem to samo, trzeba właśnie w okienku na tekst kliknąć prawym i pod zaznaczonym "sprawdź pisownię" jest "języki" i tam trzeba zaznaczyć "polski". W tym tkwił problem, że było to, nie wiedzieć czemu, odznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ja mam taki problem na forach z silnikiem IPB tylko i wyłącznie, nie podkreśla mi pisowni wybiorczo, niby mam zaznaczone sprawdź pisownie > Język polski a często muszę to włączyć i wyłączyć na aktywnym oknie by się nie aktywuje, przez co swego czasu na tym forum miałem marudera na karku i warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Trzeba zaznaczyć słowo, np: "kon" i kliknąć:1. Sprawdź pisownię2. [Pod tym] Języki --> Polski I mi na ten przykład "kon" (bo bez Ń) zaznacza. Mam firefoxa.Aha i miałem przy okazji wyłączoną opcję "Polski". To przez to.Co do tej aktywacji to nie wiem. Na różnych forach zawsze działa. :woot: Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Kumpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dziękuję za porady, problem rozwiązany. Widocznie ostatnia aktualizacja przeglądarki, usunęła mi ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi